Légy boldog! - Személyiségelemzés - Biorezonancia

Tudatosan - boldog vagyok!

Kötelezd el magad az önismeret és önfejlesztés mellett! Regisztrálj! Derítsd ki személyiségharmónia indexed - AJÁNDÉK!

BelépésRegisztráció
"Soha, soha, soha ne add fel!" (Winston Churchill)
Légy boldog!
"A kulcs Te vagy!"
Légy boldog!
"Ép testben ép lélek!"
Légy boldog!

Gyere el az irodánkba!

Először is, készítünk rólad egy fényképet. Olyan képre van szükségünk, amilyent az útleveled is tartalmaz.........szembe kell ülnöd a kamerával, látszódjon mindkét füled, a cél meg az, hogy az arcodat félbe lehessen vágni a személyiségelemző technológia segítségével, egyenesen az orrod előtt. Sok vidám perced lesz magadat így látva...........és el is fogsz hűlni. Kiderül, hogy ki is vagy Te........

Személyiségelemzés fénykép alapján, személyesen

Eredményként még a találkozó alatt megküldöm az eredeti fényképedet, a keletkezett lelki és az élet portrédat, csak hogy később is fel tudd idézni honnan is indultál.......és kapsz még 3 oldal írásos személyiségelemzést is.

Ennek alapján eldöntheted, hogy szükséged van-e a személyiséged harmonizálására, jobbá tételére, korrekciójára, avagy sem.

Adott esetben én magam foglak figyelmeztetni pszichés állapotod milyenségére...........és javaslatokat is fogok tenni, hogyan lépj tovább.

Amennyiben ezen a személyes elemzésen átestünk, és együttműködésünk pszichokorrekcióval folytatódik, akkor én a döntésedért azzal jutalmazlak meg, hogy a pszichokorrekió árát csak a jelen elemzés és a korrekció árkülönbözetével fizeted meg. 

Elhiszed? Arra vágyom, hogy boldog légy!

 

Ára: 7000.- / alkalom

Fogyasztói ár:

7.000 Ft


Várásláshoz kérjük jelentkezzen be.