Légy boldog! - Személyiségelemzés - Biorezonancia

Tudatosan - boldog vagyok!

Kötelezd el magad az önismeret és önfejlesztés mellett! Regisztrálj! Derítsd ki személyiségharmónia indexed - AJÁNDÉK!

BelépésRegisztráció
"Soha, soha, soha ne add fel!" (Winston Churchill)
Légy boldog!
"A kulcs Te vagy!"
Légy boldog!
"Ép testben ép lélek!"
Légy boldog!

Ismételjünk csak!

Ahogy a módszer bevezető leírásában már olvastad, a pszichokorrekció nem játék, hiszen forradalmi változást idéz elő Benned, az életedben, felszabadít és megnyitja pozitív lelki erőidet.

Pszichokorrekció egyéni foglalkozás keretében, csak személyesen

A pszichokorrekció csak személyes foglalkozás keretében végezhető.

Igen, a lelkedet megcsavarom. Sírni fogsz, zokogni........és megkönnyebbülni. Megtanulsz elengedni, feldolgozni, átértékelni.

Eredménye az élet és lelki portréid sorozatán láthatóvá tett rejtett, tudatalatti érzelmek bemutatásán, azok érzékelésén és felfogásán alapszik. A folyamat segítségével jutunk el ahhoz az ábrázatodhoz, amelynek folyamatos szemlélésével - a vizuális feedback (visszacsatolási mechanizmus) alapján - eljutsz önmagadhoz, pszichológiai ön-korrekciót hozol létre, azaz stabil mentális folyamatokat generálsz, logikai és intuitív képességeid kiegyenlítődnek, személyiségharmóniád indexe soha nem látott értékre megnövekszik, egyben pszichológiai védettséged mértéke nő az élet kellemetlen hatásaival szemben. Ezáltal fizikailag is védetté válsz a betegségekkel szemben. És a poén az, hogy az ezt követő elemzések azonnal mérhetően és számodra is szemmel láthatóan teszik világossá pszicho-immunitásod szintjének emelkedését.

Szükséges megjegyezni, hogy a pszichokorrekció eredményeként fiziológiai változások is beállnak, gyengül a pszichoszomatikus frusztrációd, az arcod formája sokkal szimmetrikusabbá válik, megfiatalodik, szebb leszel.

Összefoglalva, az eredmény meghökkentő és csodálatos.

Ha korrekcióra jelentkezel, kérlek ne siess máshova 3 órán belül. A teljes lényedre szükséged van magadnak..........meg nekem is. Köszönöm.

Jó hír: korrekció esetén, ha már érkezésedkor rendelkezel általam 2 hónapon belül feldolgozott fényképpel, akkor munkámért csak a régi fizetésed és az aktuális  korrekció árának különbségét kérem tőled. 

Ettől is boldog vagy, ugye?

 

Ára:

15000.- / alkalom 1 főnek

25000.- / alkalom 2 főnek

 

Fogyasztói ár:

15.000 Ft


Várásláshoz kérjük jelentkezzen be.