Légy boldog! - Személyiségelemzés - Biorezonancia

Tudatosan - boldog vagyok!

Kötelezd el magad az önismeret és önfejlesztés mellett! Regisztrálj! Derítsd ki személyiségharmónia indexed - AJÁNDÉK!

BelépésRegisztráció
"Soha, soha, soha ne add fel!" (Winston Churchill)
Légy boldog!
"A kulcs Te vagy!"
Légy boldog!
"Ép testben ép lélek!"
Légy boldog!

Ilyent Magyarországon még biztosan nem láttál és nem hallottál!

 

Ha egészséged iránti vágyad csillapíthatatlan, ha van új iránti kíváncsiságod, majd a kivitelezéshez kitartásod, úgy boldogan fogsz részt venni ebben a földi mesében.......próbáld ki, élj vele egész életed során, de először tanuld meg tőlem, de csak helyesen!                                                                                     

A kazah öngyógyító módszer elsajátítására, kérlek, keress fel személyesen irodámban, vagy beszélj velem skype-on.

Hamarosan blogot nyitok a témára és beszéljünk egymás tapasztalatairól.

Csatlakoznál? Ha igen, regisztrálj és jelezd!

 

Az egészséges és boldog élet megvalósításának legegyszerűbb és legolcsóbb módja

 

Abdullajev Farhat Ata öngyógyító módszere

 

1. Az „Élet-formula” ismételgetése

Az "Élet-formula" meghallgatható változatát kérd e-mail-ben.

 

Az „Élet-formula” helyes kiejtése fonetikus leírása alapján:

Áljá, Nyina áná, Szozdátyel, Fárhát átá,

Áljá Áját 37 40 6 8 10

Áljá Ljázát Szelennoj

Áljá Ujgur Áját Áljá
 

Áljájelentése újszülött.

Áját - a Nap energiafolyama, amit a Teremtő irányít.
Áját-tal védett – azt jelenti,
hogy az adott dolgot a Teremtő különleges védelemmel látta el.

Áját megrendezése - ld. 5. pont.

Ljázát – jelentése Szeretet.

Szelennoja Tiszta Tudat területe.

UjgurŰj gondolkodás, új civilizáció.

 

Az „Élet-formula” gondolatban vagy fennhangon történt kiejtése következtében megnyílik felettünk a Teremtő által felénk bocsátott energiafolyam, amely megsemmisíti a bennünk lévő negatívumo(ka)t.

Az energiafolyam csak bizonyos ideig van velünk, majd megszűnik, hogy emberi szabadságunkat ne korlátozza.

A Teremtő felénk semmiféle erőszakos beavatkozást nem alkalmaz, s a ránk irányuló munkát is csak akkor kezdi meg, ha erre megkérjük, azaz elmondjuk az „Élet-formulá-t”.

Minél többször ismételjük, a Teremtő annál több munkát végez a szerveinkben és a tudatunkban.

Az Áljá szó energiatöltéssel bír.

Amennyiben egy negatív gondolat megjelenése után azonnal kiejtjük az Áljá szót, úgy ezzel megszüntetjük negatív következményének kialakulását a közeli energiarétegekben, valamint megakadályozzuk a negatív gondolat megvalósulásának mindenfajta lehetőségét.

2. A módszer egyik alapvető eleme - az úgynevezett etken (fekete) tea fogyasztása

A tea koncentrátum elkészítéséhez alkalmazz egyszerű fekete teát, jobb, ha tealevélből készíted forrázással. 

Önts a teás csészédbe az elkészített koncentrált teafőzetből, adj hozzá ízlés további forró vizet, majd egy kevés tejet, és ízlés szerint sózd meg, (ajánlott só adag: egy 2 dl-es csészéhez a teáskanálnyi só ötödét vagy felét add). Nem minden fajta só alkalmazása ajánlott, használj tiszta nátrium kloridot, azaz jódozatlan étkezési sót. Amennyiben csak jódozott só áll rendelkezésedre, úgy a jódot a só felhevítésével távolíthatod el, vagy a só vékony rétegben történő egy hetes, fedél nélküli tárolóedényben való szellőztetésével párologtathatod el.

A teás kanalat jobb kézbe fogva 10-szer kört írva keverd meg a teát, kötelezően az óramutató járásával egyezően.
Keverés közben mondd hangosan vagy gondolatban az Élet-formulát, eközben a külső gondolatokat zárd ki. A rituálé ezen szakaszában kérhetsz a Teremtőtől egészséget Önmagad és a hozzád közel állók számára, valamint személyes problémáid megoldását.

A teát forrón ajánlatos fogyasztani, a csészét a jobb kézben tartva. Az első 10 korty a legenergiadúsabb. Olyan módon kell elfogyasztanod, hogy minden korty lenyelése előtt ejtsd ki az Áljá szót.
Az öngyógyítás folyamatában a sérült, beteg és mutáns sejtek a Nap mikro és makro elemei hatására elégnek. Eközben méregtartalmú salakanyag keletkezik, amit okvetlenül el kell távolítani a szervezetedből. Figyelem! Pontosan az etken tea, és csak az etken tea képes ezeket a méreggel telt maradványokat, elpusztított sejteket kimosni a szervezetből.

Ha az etken tea bevitelét nem veszed komolyan, akkor kellemetlen érzéseket élhetsz át a megsemmisített sejtek bomlásanyagának hatásai miatt. Naponta legalább 1,5 – 2 liter etken tea bevitelére van szükség, de mivel jól itatja magát, akár több is fogyasztható belőle.

3.  A módszer követésének második alapeleme - a Napba nézés

A Napba naponta többször ajánlatos nézni, minimum 3 alkalommal, egy-egy alkalommal 3 percig. Mielőtt a Napba nézel, okvetlenül mondd el az Élet formulát. Miközben nézed a Napot - ismételgesd az Élet-fomulát. Megkérheted a Teremtőt, hogy adjon egészséget neked és hozzátartozóidnak, valamint segítsen személyes problémáid megoldásában.

Amennyiben nehéz a Napba nézned, szemöldököd magasságában részlegesen eltakarhatod a szemeidet. Eleinte a reggeli és esti órákat kell beosztani a nézésre. A Nap szűrt nézését kivitelezheted egy fa lombkoronáján keresztül is, vagy nézz át az ujjaid között.

 

4. Feladatok végzése szövegekkel és grafikákkal (a stúdiónkban van adott Módszertani újságokból orosz nyelvű példány, az másolható)

Amikor a grafikai információkat szemléljük vagy olvassuk a „Zvezda selennoj” újságban elhelyezett információkat, akkor azokat nem csak a látás szerve által dolgozzuk fel, hanem a test sejt szintjén is. Ebben a folyamatban struktúrális változások zajlanak az agykéregben, a DNS-ben, majd a szövetekben, aminek eredményeként változik a szervek állapota, elhalnak a már idejét múlt, számunkra akár zavaró programok, és újak, pozitívak nyílnak meg helyettük. Ajánlott, hogy figyelmesen olvassuk a szövegeket, igyekezve megérteni a gondolatok értelmét.

 

5. Egymással való kapcsolattartás és az Ajat találkozók látogatása

Minden hónap 1-én és 18-án megrendezésre kerülnek az Ajat találkozók – azaz Farhat Ata tanítványainak találkozója, valamint a Farhat Ata módszerével gyógyulóké. Az Ajat találkozókon Kazahsztánban a tanítványok a Teremtőtől telepatikusan érkezett információkat olvassák. Az adott településen helyben megrendezett Ajat találkozó résztvevői megosztják saját, vagy mástól hallott érdekes tapasztalataikat a Farhat Ata módszer felhasználásával kapcsolatban. Az Ajat találkozókon a résztvevőkön a Teremtő nagyon erős, pozitív energiafolyama halad át. Minden Ajat találkozó újabb lökést ad az öngyógyulás folyamatához és a tudat megnyílásához.

 

6. Energetikai tisztítás folyamata


Ezeket a tisztításokat jobb, ha Farhat-ata tanítványaitól kapjuk, de ha ilyenre lehetőség nincs, akkor mindenki önmagának is képes elvégezni azokat (de csak önmagának).

A szeánszok kivitelezésének leghatékonyabb időpontja naponta – 10, 14 és 17 óra.
Nehéz esetekben ajánlatos 3-szoros mennyiségben végezni a szeánszokat, pontosan a fenti 3 megadott időpontban.


A továbbiakban közöljük a napnézés kivitelezésének technikáját.
A jobb tenyered helyezd a fejed fölé, és mondd el az Élet Formulát. Zárd ki külső gondolataidat. 1 perc eltelte után tedd át a jobb kezed középső (leghosszabb ujját) a jobb bordaíved alsó kiálló részéhez, szorísd azt alulról felfelé.
Ebben a helyzetben kb. 2 percig tartsd az ujjad. Ennek befejeztével ejtsd ki az „Alja - men asz” szókapcsolatot, ezzel egyidőben mindkét tenyereddel végezz simító mozdultatot a tested teljes hosszában lefelé, fejtől lábig a föld felé. Majd az „Innik balam” szavakkal (könnyű, mint egy gyerek) emeld fel a karjaidat, tenyereidet nyisd ki szélesre a fejtől eltávolítva. Ezzel a szeánsz befejeződik.

 

Betanítás: 5000.- / alkalom

Fogyasztói ár:

5.000 Ft


Várásláshoz kérjük jelentkezzen be.